Og gjøre

1. nov, 2016

Å gå med sårsalve på leppa er det en forbrytelse? Det er litt spesielt all den tid du ikke er i konkuranse. Om du i løpet av 4 uker bruker en salve og verken før eller etter, er det doping? og i allefall utenfor konkuranse. Hvis antidoping kontrollen skulle dømme noen så burde det skje, før og etter en, to, og tre mndr.for og se om det var vedvarende. og det gjelder jo resten av verden også. Nå snakker jeg ikke om systematisk doping.Hvis Therese Johaug ikke er blitt testet på flere mndr. så er det et problem for antidoping og ikke for Johaug.

6. aug, 2015

Appropo! Wasabi som krydder

6. aug, 2015

I dag har jeg vært ute å måket snø. Tungt men det må til. Det blir nok ikke det siste jeg måker for det er spådd snø i ei hel uke. Men som pensjonist må du ut å gjøre jobben din. Dagen består ellers i å være på Pc`n. Drive med Bilder, henge opp, ta ned, kopiere, høre litt på musikk og å gå turer med og uten foto apparat når det byr seg. Det er nok å ta seg til, hvis en vil! Mangler forresten noen ved min side nå! noen innterresert? Rundt 60?

27. jun, 2014

En fotballspiller er trenet til å sparke en ball, en tennis spiller er trenet til å slå en ball, når da en fotball spiller begynner å bite vil det da si at en tennis spiller kan begynne å sparke eller at en høydehopper kan begynne å bokse eller slå ned folk.

SOUAREZ HAR tydelig et problem han ikke blir kvitt uten å gå i seg selv. Mulig det sitter i fra barndommen. Han vet om det men får ikke gjort noe med det før han blir klar over det selv.

Den eneste måten å bli kvitt problemet er å utestenge ham til han blir klar over sitt eget problem, så bearbeide dette problem til han vet hva han gjør. Først da er han klar for å spille fotball igjen!

20. mar, 2014

Er det dette vi vil ha på norske veier?