Når det er kaldt!

Når det er kaldt trenger en varme klær. Sånn er det med kald bil også. Det er vel ingen ting som er verre enn en kald bil hvor en må sitte stille ett par km. før en får litt varme i kroppen. Nå i Desember har jeg montert ute lys med lyssensor for å slippe å skru på lyset når det ble mørkt. Men da tok jeg strømmen til bilen, da lyset gikk av om morgenen, ble strømmen borte i stikk kontakten, ingen varme i bilen. så nå er jeg i ferd med å legge opp ledning til varme i bilen via en annen kontakt. gjett om jeg burde gjort det før kulda kom, jeg bare spør?

Trim, trim, trim!

Har vært ute i dag også. Over 6km. Glemte å starte klokka den første kilometeren men pyttsan det går seg til. Det å kjenne den kjølige høstlufta og komme hjem svett, er en deilig følelse. Mer av den følelsen takk!

Har i dag vært ute å jogget litt faktisk, tro det eller ei men det er sant! Det ut gjorde ca. 1min. på pr. km. Kjente det litt på hofta mi men det er kanskje det som må til for at den skal være bra!

Følte faktisk at jeg hadde trent litt i dag. det var en veldig fin følelse når jeg kom hjem svett i hvertfall. Hurra for alle dager som er slik.

Trøbel med Facebook

Sitter å trøbler med facebook kontoen min. Håper jeg nå har klart å komme inn med hjelp av to e.postadresser. Jeg orker ikke tanken på å måtte starte på ny. Da får jeg heller være for uten.       Data er noe dritt når det går litt i krøll og facebook er ikke bedre . de forstår ikke at en kan ha to e-post adresser og en konto.KulSintHjerte

Ble i dag et medlem av familien fattigere!

I dag fikk jeg pappirene på min skildsmisse, så nå er jeg ledig på markede, hvis noen er innterresert. 

Ka e` de`me` de`.( Hva er det med det.)

Jeg bor i Skien, frivillig eller ufrivillig men har jo to døtre og tre barnebarn. Er fra Stavanger et kompromi. Kanskje men jeg bor her i alle fall. Satt og så på kampen mellom Odd og Sarpsborg 08 og frydet meg over at Sarpsborg vant. Jeg er Viking patriot, Viking ligger mitt hjerte nærmest så jeg så den kampen også mot Molde. Molde ble overkjørt så til de grader, Viking vant 3-0 jippi. De slipper da og møte Odd i semifinalen. Men de skal  møte et av de lagene som vinner i kveld. Kanskje vinner Viking kanskje ikke. Men ka e det med det? Sånn er det jo med alt spill.

 

Etter en tur i Vestfold

Bare Blåbær.

Jeg sitter i hagen og ser på 3busker med Blåbær. Lurer på om jeg skal plukke dem. Har foreløpig litt dårlig samvittighet da mitt barnebarn stod i hagen og plukket masse. Det er mye bær i hagene i år. Lurer egentlig på om jeg skal reise ut i skogen og plukke men savner vel en og plukke sammen med. I mellomtiden fyller jeg øra med Radio Soft (DAB) nydelig musikk. Det er mye bær i hagen så jeg slipper å gå så langt. Å gå ut på Terrassen å plukke er jo bare blåbær.

Bær!

Nå er det tid for blåbær igjen! Hagen full. Trenger snart noen som kan være med å plukke.

 

Nytt Kjøkken? Trenger ikke nytt kjøkken når en har maling!

Maling dekker alt, nesten kontoen også.