Dette må jo være Bloggen!

2. feb, 2016
1. feb, 2016

Etter en vakker vår helg så er det på an igjen med måking, salting og strøing. Men i dag var det vanvittig glatt ute med is under nysnø. men jeg kjørte på med salt først og så et lag med grus så får vi se. Gjorde regning med at grusen smeltet litt ned i snøen av saltinga. Nå har i alle fall jeg gjort det jeg kan for at ikke folk skal brekke kroppsdeler.

4. des, 2015

Jeg ser av Nyheter i Aviser og på tv at det er store demonstrasjoner mot Forurensing av Jorda vår og det er jeg for så vidt enig i. En skal og bør protestere mot ting som ikke er som det skal være. Men jeg tror jorda vår overlever forurensing lenger enn den over lever krig. For 50 år siden prøvde hippi bevegelsen og protestere mot krig med "make love not war" og det har jo virket til en hvis grad, i Europa i allefall. Nå ser det i midlertid ut til at aggresjonen mellom Øst ogVest og mellom Syd og Nord bare blir værre og værre. Har det ikke slått noen at vi er på randen av en Verdenskrig er nærmere enn at jorden kolapser. Jordens forurensing kan vi gjøre noe med men det er visst knapt noen som reagerer på at det er flere millioner flyktninger på vandring bare i Europa.

30. nov, 2015

En førjul med sport blir jo nesten som julekalenderen for voksne. Men når en skriver at Norge jukser da blir jeg litt vonbråten. Det at vi jukser med all medalje høstinga er jo bare tull. Kan ikke Sverige, Tyskland, Frankrike, Russland, begynne å trene like godt som oss. hvis de tror at Norge doper seg til seier får de teste bedre! Å sette ned antall medhjelpere eller antallet på smøre teamet hjelper ikke. Frankrike, Russland, osv, osv. må begynne å trene bedre og på en annen måte. Kanskje det hjelper hvis Norge går på de gamle treskia mens resten av Verden bruker plast.

Kanskje det hjelper, bare spør?

30. nov, 2015